Ervaringen

“Als je samenwerking en prestaties van je team (nog verder) wilt verbeteren, liefst door middel van een combinatie van fysieke en mentale uitdagingen en met begeleiding, dan is Jappe de juiste, energieke, enthousiaste en gedreven trainer.

Jappe weet scherp te analyseren en te confronteren. Door zijn professionele aanpak weet hij mensen op een juiste wijze te confronteren, uit te dagen en te inspireren. Hij legt helder uit, weet het team te boeien en op een hoger level te brengen.

Daarnaast weet Jappe veel van de natuur. Deze combinatie maakt hem een unieke outdoor trainer.” 29 januari 2012

Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Deskundige, Creatief

Henk N.J. Dusink 
Jappe Scherpbier aangenomen als een Coaching and Training in 2011

 

“Met lef, overtuiging en enthousiasme brengt Jappe zijn trainingen, waarin plezier steeds voorop staat, evenals het opzoeken van grenzen.” November 4, 2011

Karen Van Der Zeefreelance trainer, Cocon bv
worked with Jappe at Cocon bv

 

“Jappe is een zeer enthousiast en bevlogen coach. En dan ook coach in alle facetten die bij het coachen komen kijken. De eigenschap om op elke situatie in te gaan en te komen met de oplossing die bij elk probleem komt kijken. Is in staat om de groep te lezen en daar een gerichte aanpak voor te creëren.
Verder is Jappe een buitensporter in hart en nieren. Zal nooit een uitdaging uit de weg gaan en zoekt de uitdagingen op. Zal altijd een professioneel gedrag vertonen maar ook altijd op een persoonlijke manier.
Sterke en uitgesproken mening en opkomend voor zijn eigen mening en visie op gebied van : coachen, Trainen, managen en begeleiden.
Altijd met plezier samengewerkt en kijk nog steeds uit naar een nieuwe samenwerking.” October 31, 2011

Jan De JongStudent, Hanzehogeschool Groningen
worked directly with Jappe at Scherpbier Training & Coaching

 

“COCON werkt sinds 2011 samen met Jappe en we zijn onder de indruk van zijn aanpak en zorgvuldige werkwijze. De reacties van onze cursisten zijn over Jappe onverminderd positief!” October 31, 2011

Gertjan SteendamAlgemeen Directeur, COCON BV
managed Jappe at Scherpbier Training & Coaching

 

“Jappe heb ik leren kennen als een mensen-mens met een oprecht oog voor de mens! Gedreven, enthousiast en met een maximale inzet!
Door zijn persoonlijkheid geeft hij veel mee. Kennis, energie en reflectie.
Kortom, ga met Jappe in zee en geen zee is te hoog!
Ik hoop nog jaren met hem samen te werken en te groeien.” October 26, 2011

Johan HoogendijkCreative director, FYNDER
worked with Jappe at Scherpbier Training & Coaching

 

“Jappe is a hard and dedicated worker. He knows what he is doing and he likes to share his knowledge with others.
He is a friendly and social person and doesn’t hesitate to help others.
I wouldn’t hesitate working again with Jappe in the future.” September 12, 2011

1st Yiri WullurLife guard, Beachclub the sunset
worked directly with Jappe at Scherpbier Training & Coaching

 

“Jappe ervaar ik als een gepassioneerde trainer die fantastisch kan schakelen tussen de verschillende niveaus in een groep. Zijn verhaal is zo helder doordat hij kan goochelen met de theorie en de dagelijkse praktijk van het werkveld kent – agressie ->stress in de zorgsector. Hij is alert op wat er speelt in een groep en weet de mensen tot levendige deelname te prikkelen door zijn betrokkenheid, humor en eigen kwetsbaarheid. Zijn geduldig meeveren en respectvol confronteren geven niet alleen een uitstekend gedragsvoorbeeld maar het maakt ook dat het programma binnen de tijd blijft. Daarbij biedt hij mij alle ruimte en steun die ik nodig heb. Omdat Jappe zijn professionaliteit vooral ook zo hartelijk uitdraagt vind ik het heerlijk om met Jappe samen te werken.

Jappe @ COCON
Annelies @ Dubbel E – trainingsactrice” May 30, 2011

Annelies van der BieTrainings- & Assessmentacteur, Dubbel E Acteerservice
was with another company when working with Jappe at Scherpbier Training & Coaching

 

“Ik ken Jappe nu al een kleine 20 jaar en in de jaren heeft hij zich op het vlak van outdoortrainingen/begeleidingen flink ontwikkeld. Vaak werken wij samen en ik zie Jappe als een belangrijke aanvulling in mijn trainingen voor de klanten, wat dat is kunt u gewoon met hem ervaren.

Hij weet de omgeving goed te gebruiken zodat je de omgeving op een andere manier gaat waarnemen. Prettig en met de nodige humor zet hij u of uw organisatie letterlijk en figuurlijk in beweging.

André Vaessen” May 26, 2011

André VaessenOwner, Take-It Trainingen Outdoor
was with another company when working with Jappe at Scherpbier Training & Coaching

Home Ervaringen

Jappe in kaart

1

The Jappe Company , The Netherlands

Tel: +31 (0) 6 14 290 490,

Mail: info@thejappecompany.nl