Teamtraining

TeamtrainingMet het hele team meer weten. Dat kan tijdens een training, waarin we ons verdiepen in een bepaald thema. De inrichting van de dag en tijdspanne is flexibel. Een meerdaagse training is ook heel goed mogelijk.

Verder kan er bijvoorbeeld gewerkt worden met een acteur om rollenspellen of een specifieke casus neer te zetten. Dankzij een hechte samenwerking met tal van specialisten biedt TheJappeCompany een groot scala aan mogelijkheden.

Hoe de training er uiteindelijk uit komt te zien is afhankelijk van het onderwerp, de groep en de context van de training. Iedere training wordt zoveel mogelijk afgestemd op wat uw doel is en wensen zijn. Deze bespreken we tijdens een intakegesprek, waarna u van ons een voorstel ontvangt.

 Onderwerpen voor trainingen zijn bijvoorbeeld:

  • Stressmanagement / Mentale weerbaarheid. Hoe ga je zelf om met stress? Hoe herken je stress bij collega’s of medewerkers waar je leiding aan geeft? Wat zijn oorzaken en hoe kun je het voorkomen? 
  • Omgaan met agressie. Hoe reageer je op agressie? Hoe voorkom je dat situaties escaleren? Hoe herken je agressie? 
  • Effectieve communicatie. Hoe breng je een boodschap over? Hoe zorg je dat je goed begrepen wordt? Hoe herken je misverstanden en miscommunicatie?

 Train de trainer. Voor bovengenoemde onderwerpen kan TheJappeCompany ook mensen opleiden. Zo krijgen uw medewerkers concrete handvaten, naar aanleiding van zelf aangedragen praktijkvoorbeelden, waarmee zij hun kennis praktisch kunnen inzetten en overdragen. 

Jappe in kaart

1

The Jappe Company , The Netherlands

Tel: +31 (0) 6 14 290 490,

Mail: info@thejappecompany.nl